Meny
05.08.2016

Ny teknologi gir tryggere jobb

Verisure Securitas Direct lanserer nå nyheter som vil gjøre det tryggere for ansatte og kunder i forretninger og bedrifter.

Nytt utstyr både varsler, ser hva som skjer, og gjør at man også kan snakke direkte med både raneren og offeret.
   – Med ny teknologi vil vi gjøre livet tryggere for folk på jobb, sier Thomas Haga, prosjektleder i Verisure. I tillegg til å sikre mot innbrudd og brann vil de nye alarmpakkene fra Verisure bestå av flere nyheter. En tale- og lytteenhet vil sammen med kameradetektorer gjøre at uønskede gjester både blir sett og snakket til når alarmen går.

Umiddelbar respons
For å sikre de ansatte mot ran og overfall introduseres også en «panikknapp», som i kombinasjon med tale- og lytteenhet gjør at alarmoperatøren kan lytte inn i lokalet for å forstå situasjonen. Dette gir livsviktig informasjon for vekter og nødetater som skal rykke ut til stedet.
   – Den nye teknologien gir oss en unik tjeneste ved at man oppnår umiddelbar respons og tilstedeværelse fra alarmsentralen mens man venter på utrykningen. Dette bidrar til større trygghet for folk på jobb, sier Thomas Haga.
   Verisure er Norges ledende leverandør av alarmer og har sikret bedrifter i 25 år. Med nye teknologiske løsninger skal det satses mer mot små og mellomstore bedrifter. – Vi har et helt konsept for sikkerhet og smarte innstillinger tilpasset næringslivet hvor man styrer alt med en app på mobilen. Nå kan man styre både hjemmet og bedriften med samme app, avslutter Haga.

Kilde: mynewsdesk.com

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no