Meny
09.12.2016

Ny teknologi for produktinspeksjonssystemer

Ytelsen til eldre integrert produktinspeksjonsutstyr kan bidra til at bedriften blir mindre konkurransedyktig.

Uansett hvor trygg eller effektiv produksjonslinjen er, vil nyere maskiner være 50 prosent mer følsomme, kjøre raskere og mer presist samt bruke 80 prosent mindre driftsstrøm enn eldre maskiner. Den nyeste teknologien gir store fordeler som er avgjørende for å slå konkurrentene. Selv om mange integrerte produktinspeksjonssystemer fortsatt fungerer effektivt, vil enkelte eldre modeller ikke utføre prosesser like konkurransedyktig som de en gang gjorde. I tillegg vil gamle komponenter også øke sjansene for driftsstans og feil, noe som øker sannsynligheten for utilsiktet nedetid.
   Teknologien er i konstant utvikling, og de nyeste systemene for kontrollveiing, metalldetektering og røntgeninspeksjon for matvarer fra METTLER TOLEDO inneholder programvareforbedringer som gjør det lettere å innfri kravene til de stadig endrede og stadig strengere globale standarder for matvaresikkerhet (Global Food Safety Initiative, GFSI), bransjestandarder og nasjonale standarder. Dette opplyser selskapet i en pressemelding.
   I tillegg har nyere produkt- inspeksjonsplattformer en rekke ekstrafunksjoner som kan ha en betydelig innvirkning for bedrifter gjennom forbedret merkebeskyttelse og samsvar, reduserte kostnader, maksimal ytelse og forbedret effektivitet fra originalt utstyr.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no