Meny
06.11.2020

Ny stempelpumpe fra KNF

Nå enda mindre for forskjellige typer av utstyr

For produsenter er størrelse, vekt og pålitelighet viktig. Sammen med mange andre krav til en integrert pumpe. Produsenten forsikrer at KNF oppfyller disse kravene med den nyutviklede NPK 06 pendelstempelpumpe som tilbyr en økonomisk og høyytelsesløsning.
   Som en partner i medisinsk utstyr tok KNF utfordringen med å finne en god løsning som gir mer rom for produsenter av håndholdte enheter, men også for andre applikasjoner. Med den nye NPK 06 pendelstempelpumpe introduserer teknologilederen i applikasjonsspesifikke pumper og systemer en kompakt, lett og høyytelsesmodell.
   Produsenten sier dette om den nye pumpen: Med et flow på 8 l / min, lang levetid, matklassifiserte materialer inni, flere tilkoblingsmuligheter, liten størrelse og en vekt på 450 g, er NPK 06 perfekt for montering i håndholdte enheter.
    Den børsteløse DC-motoren gir perfekt kontroll. Med et lavt energiforbruk på bare 36 W bygger NPK 06 opp til 5,5 bar under kortvarig drift. NPK 06 leverer dette høye ytelsesnivået stille og med minimal vibrasjon.

KNF NEUBERGER AB, TEL: +46 8 744 51 13, info.se@knf.com , WWW.KNF.SE

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no