Meny
16.11.2020

Ny sporingsteknologi overvåker utstyr og arbeidsverktøy

Telematikkselskapet Fleet Complete lanserer en helt teknologi som sporer og kontrollerer lokasjonen av alle slags utstyr uten egen strømkilde.

Teknologien bak den nyeste utstyrssporingsløsningen på markedet, Fleet Complete AT2, gir deg full kontroll over hvor utstyret er lokalisert, døgnet rundt. Ansatte slipper dermed å kaste bort dyrebar arbeidstid på å lete etter utstyr, verktøy og maskiner. Og lokalisere utstyret direkte i en digital kart. Dette effektiviserer det daglige arbeidet og sparer mange telefonsamtaler mellom ansatte.
   Enheten er diskret i størrelsen (85 x 63 x 24 mm) og plasseres enkelt på valgfritt utstyr, for eksempel tilhengere, containere, paller, sykler og stiger. I tillegg er enheten vanntett for å tåle det nordiske klimaet året rundt.

Bevegelsessensor varsler ved uvanlig bevegelse

Hvis utstyr som containere eller lignende, som ikke beveger seg mer enn en gang i måneden, plutselig begynner å bevege seg, aktiveres AT2-enhetens bevegelsessensor og advarer deg som eier. Du kan også stille inn arbeidstid og motta varsler hvis utstyret flyttes etter arbeidstid.
   Med et klikk åpner du det digitale kartet for å spore utstyret og kan informere politiet hvis det handler om ulovlig bruk og tyveri av utstyr. Tracking-løsninger resulterer vanligvis også i en lavere forsikringspremie, så ikke glem å informere forsikringsselskapet om det nye sikkerhetstiltaket ditt.

Mulighet til lavere forsikringspremie
Systemer for utstyrskontroll gir vanligvis en lavere forsikringspremie, så brukerne anbefales å kontakte forsikringsselskapet for å informere om det nye sikkerhetstiltaket, som er mer eller mindre nødvendig i tider der utstyret i mange tilfeller er uten tilsyn i ubestemt tid.

Optimalisert batteriløsning

Tradisjonelle utstyrskontrollsystemer må sendes til leverandøren når batteriets levetid er over, dette har utviklerne bak Fleet Complete AT2 optimalisert. I stedet for å måtte sende inn utstyret ditt og vente på levering for ett kostbart batteribytte, kan du med Fleet Complete AT2 gjøre det raskt og enkelt hjemme eller på jobben. Med standard AAA-batterier aktiveres enheten igjen og varer i opptil 3 år til.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no