Meny
09.11.2021

Ny smartbelysning fra Philips Hue

Philips Hue lanserer nå et startsett, slik at det skal bli enda enklere å installere smartbelysning i hjemmet.

Lyset gjør det enklere å våkne om morgenen eller få den helt riktige stemningen til en kveld foran tv-en, i tillegg kan det synkroniseres med musikken. Lyset styres ved hjelp av appen, stemmen eller den medfølgende Smart Button-funksjonen.
   Lyset kan justeres fra kaldt hvitt lys som gir deg energi om morgenen, til gult behagelig lys som hjelper deg å slappe av om kvelden. I tillegg kan du justere lysstyrkeintensiteten til å stige gradvis, slik at du kan våkne til et mykt og behagelig lys. Den kan også stilles inn til å slå seg av og på ved ønskelige tidspunkter.

Synkroniseres med musikken

Nylig annonserte Philips Hue et nytt samarbeid med Spotify, som gjør det mulig å synkronisere lyspærene med musikken du spiller. Kobler du Spotify-kontoen din mot Hue-appen, kan den hente data fra sangen som strømmes og tilpasse lysene deretter basert på tempo, rytme, sjanger og stemning.
   Philip Hues startsett koster 1659 kr, og inkluderer to smartpærer, en bridge, og en Smart Button. Lyset kan styres med appen, stemmestyring eller med Smart Button. Via appen kan du også ha full kontroll på lyset når du ikke er hjemme. Dette er den opplagte julegaven til mannen eller kvinnen som har alt og som drømmer om å optimere hjemmet med teknologi.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no