Meny
14.01.2020

Ny slipeskive fra Tyrolit utfordrer det beste på markedet

Slipeskiven Cerabond X, som ble utviklet for tøffe bruksområder, har nå vært på markedet i over et halvt år.

I tester som er gjennomført rundt om i verden, har den vist seg å være den mest aggressive skiven av sitt slag på markedet. Slipeskiven er designet for avgrading, hakkskjæring og overflatesliping av stål og rustfritt stål og har vært spesielt populær innen stålbyggingsbransjen, på skipsverft og i støperier.
   Hemmeligheten bak suksessen til Cerabond X er Tyrolits unike bindeteknologi. Denne teknologien binder den keramiske korningen på en måte som gjør at skiven oppfører seg helt forskjellig fra andre skiver.
   – Tyrolit er 100 år, og vi har perfeksjonert vår bindeteknologi helt fra starten av. Det finnes mange slipeskiver med korning i sintret aluminiumoksid på markedet, men ingen med like god ytelse som Cerabond X, fordi ingen binder korningen på samme måte som vi gjør, sier Wolfgang Gruendler, produktsjef ved Tyrolit. – Vi er utrolig stolte over dette produktet. For oss er Cerabond X mer enn bare en slipeskive, den er et symbol på banebrytende innovasjon – et flaggskipprodukt som representerer styrken til Tyrolits slipemidler.
   Ved et stålproduksjonsselskap i den kanadiske provinsen British Columbia utkonkurrerte Cerabond X sin nord-amerikanske konkurrent med hele 85 % målt i G-rate. G-raten er en parameter som er standard i bransjen, og som viser volumet materiale som avvirkes per enhet, sammenlignet med volumet av slitasje på slipeskiven.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no