Meny
25.04.2013

Ny serie dusjvegger i glass fra unidrain

Danske unidrain lanserer en ny produktserie, som ifølge selskapet setter nye standarder for design og estetikk på badet – akkurat som da unidrain for ti år siden revolusjonerte VVS-bransjen med linjeavløpet.
Under VVS’13-messen i Odense 17.–19. april presenterte unidrain GlassLine; et utvalg av dusjvegger i glass som ifølge selskapet setter nye standarder for hvordan dusjnisjer kan bygges og designes. Løsningene gir nye og stilrene løsninger på badet.

– Dagens dusjnisjer består av tilfeldig valgte komponenter. Og det gir verken en stilren helhet eller enkel installering for fagfolk. Derfor bestemte vi oss for å utvikle en funksjonell serie med dusjvegger i glass – uten å gå på kompromiss med design og funksjonalitet. Og allerede nå jobber vi med å kunne lansere tilhørende dusjbunner senere i år. For oss er den nye serien en naturlig utvidelse av vårt eksisterende sortiment, som innebærer at vi nå kan tilby en stilren baderomsløsning, forteller Thomas Skov Simonsen, markedsføringssjef i unidrain.

Ny teknisk løsning
GlassLine har en unik teknisk løsning der dusjveggen leveres ferdig montert i en elegant stålprofil ved gulvet og mot veggen. Flensen fra gulvarmaturen videreføres i glassets rustfrie stålprofil, slik at løsningen blir vanntett. Dermed blir også unidrains nye serie en naturlig forlengelse av linjeavløpet.

   Dusjveggen til GlassLine kan både høyre- og venstremonteres og festes med enten en fast eller en fleksibel modul. Den faste modulen leveres som en armatur til gulvavløp med innebygd fall som gjør monteringen enkel og rask. Vil man selv bestemme fallet og plasseringen, kan dusjveggen installeres med en fleksibel modul som bl.a. gir mulighet til for å senke dusjnisjen i forhold til baderomsgulvet.

GlassLine-dusjvegger lanseres i fire varianter – én i transparent glass og tre med dekor. Dusjveggen er 10 mm tykk, har en høyde på 2100 mm og fås i tre dybder – 900 mm, 1000 mm og 1200 mm.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no