Meny
11.07.2023

Ny proff-serie med R290 luft-til-vann varmepumper

- Panasonic Heating & Cooling Solutions lanserer en ny serie effektive og bærekraftige varmepumper, ideelle for kommersielle installasjoner, til fabrikker og større leilighetsbygg. De nye enhetene bruker det naturlige kjølemediet R290 med GWP-verdi på kun 3 (Global Warming Potenital). I tillegg til lav påvirkning på miljøet leverer kjølemediet også høy ytelse, i tråd med Panasonics visjon om et karbonfritt samfunn og sin GREEN IMPACT-plan. 

 

Den nye serien har en energirangering på A++ [1] og leverer maks SEER på 4,4 [2] og SCOP på 3,9 [3]. I kjølemodus kan enhetene levere vanntemperatur på -15 grader celsius, noe som sikrer optimal driftstemperatur for prosessutstyr i fabrikker. Enhetene er også en ideel løsning for varme og kjøling til større bygninger, og leilighetsbygg, og kan levere varmt vann opp til 70 grader ved en utetemperatur ned til 0 grader.

For en enda mer pålitelig og effektiv løsning er det tatt i bruk en ny scrollkompressor-teknologi. Dette gjør at ECOi-W AQUA BLUE-serien er effektiv og stillegående i drift med et minimum lydtrykk på bare 51,8 dB(A). En kompressorboks kan fås som tilvalg, om det er ønske om ekstra lydreduksjon.

Serien kan leveres med fire ulike kapasiteter fra 50 til 80 kW. I tillegg kan en øke kapasiteten opp til 480 kW ved å koble sammen opp til seks enheter. Enhetene kan tilpasses med ulike konfigurasjonsmuligheter og vil være tilgjengelig på markedet høsten 2023.

Serien er kompatibel med Panasonics Plug & Play Cascade Control som gjør det mulig å koble dem til Panasonics ECOi-W Cloud. Der er det mulig å kontrollere dem trådløst, samt overvåke enhetene for å optimalisere service- og vedlikeholdsarbeidet.

For mer informasjon:

https://www.aircon.panasonic.no« Tilbake

 CMS by Makeweb.no