Meny
10.10.2012

Ny og mer effektiv Maxiflaske fra AGA

Tidligere har det vært en utfordring å finne den rette størrelsen på propanflasker når man skal varme opp mindre- og mellomstore bygninger. AGA har nå funnet løsningen med en enda mer mobil Maxiflaske (Maxiflaske P 190).
– Med en vekt på kun 480 kilo, inklusiv propan, er den ideell for herding av betong og varming av større bygg. Dersom behovet er større, kan man seriekoble flere flasker, sier Morten Roness, Regional Product Manager i AGA. – Siden flasken er montert direkte oppå et utskiftbart fundament, er den enklere å flytte. Dersom fundamentet blir skadet, kan man enkelt skifte det ut, i stedet for å måtte skifte ut hele flasken, forklarer Roness.

På grunn av sin størrelse er flasken også rimeligere enn de tradisjonelle sylindrene på 1000 kg.

–  Du reduserer både vedlikeholds- og investeringskostnader. P 190 Maxiflaske kan for øvrig også leies, sier Roness. – Da vi utviklet flasken, tok vi hensyn til mange faktorer. Kunnskap og sikkerhet har alltid vært viktig. På den nye flasken har vi også satt et lokk over ventilene for å unngå skader og eventuelle lekkasjer. I tillegg vil den integrerte nivåmåleren hele tiden holde deg oppdatert på hvor mye propan du har igjen i flasken, avslutter Roness.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no