Meny
05.11.2018

Ny og forbedret håndbok fra TESS

Den 46. utgaven av TESS sin produktkatalog er en slankere og mer innholdsrik håndbok med nytt digitalt fundament.

Årets utgave er produsert med bakgrunn av det digitale vareregistreringsprogrammet PIM (Product Information Management). PIM-løsningen brukes til blant annet e-handel og kataloger. Formålet med PIM er å fungere som en overordnet løsning for produktinformasjon i TESS.
   – Vi legger all data i PIM-løsningen før vi importerer den til håndboken, forteller markedssekretær Barbro Vangen Syvertsen.
   Håndboken er for første gang designet og produsert i Adobe InDesign, som gir en større fleksibilitet i produksjonen og til kundetilpassede kataloger.
Produksjonsteamet har primært bestått av Vivian Hansen, Barbro Vangen Syvertsen og Tonje Jenker, under prosjektledelse av Dagfinn Berge.
   I en stadig mer digitalisert hverdag er det fortsatt etterspørsel etter den store produktkatalogen på papir. Derfor har denne en nyttig verdi som oppslagsverk på servicesentre, kontorer og verkstedlokaler.
   Samtidig er miljøaspektet ved produksjonen tatt i betraktning og opplaget er redusert fra 15.000 i 2003 til 6.000 i 2018. Filosofien er i tråd med bedriftens systematiske miljøpolitikk og sertifisering i henhold til ISO 14001.
Håndboken er også tilgjengelig digitalt på tess.no og industrinett.no.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no