Meny
23.11.2017

Ny kinesisk gravemaskinserie til Norge

Nante NT10 er først ut i en ny serie gravemaskiner på det norske markedet. Anleggs- og landbruksspesialisten Wee.no har ansvaret for det kinesiske gravemaskinmerket Nante i Norge.

Kinesiske Jianxi Nante Construction Machinery Co. Ltd. har utviklet og eksportert et stort antall anleggsmaskiner siden oppstarten i 1980. Nå kommer produsenten til det norske markedet igjennom maskinleverandøren Wee.no, som nå skal legge gravemaskinene i Nante-serien til sine mange varemerker.
   – Wee.no vil i første omgang satse på seriens minstemann, Nante NT10, som er en liten gravemaskin tilpasset både privatmarkedet og bygg/anleggsbransjen. Med en egenvekt på bare 910 kg er dette en liten og smidig arbeidshest, forteller maskinansvarlig i Wee.no, Jan Sigurd Bakken.
   – Det er stor etterspørsel etter mindre og prisgunstige gravemaskiner som ikke krever maskinførerbevis. Derfor er det naturlig at NT10 blir vår første modell fra Nante på det norske markedet. Dette er en kraftig, liten maskin som har et bredt bruksområde, og vi har allerede merket oss interessen for modellen, forteller Bakken.
   Nante NT10 er utstyrt med en 11,5 hk énsylindret dieselmotor og har en toppfart på 4,5 km/t. Den er utstyrt med hurtigkobling på skuffa og har maksimal graverekkevidde på rett under 3 meter. Maksimal gravedybde er på 1375 mm. Nantes NT10 koster veiledende kr. 70 000 + mva.
   Wee.no fortsetter med modellene NT18 på 1,9 tonn og NT50R på 5 tonn, som snart blir tilgjengelige på det norske markedet.
   Utover Nantes er Wee.no importør for av traktormerket Dong Feng og hjullastergiganten RWX.

For mer informasjon, se wee.no

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no