Meny
12.11.2018

Ny kategori magnetkjernebormaskiner fra FEIN

FEIN utvider programmet på magnetkjernebormaskiner i lavpriskategorien med KBE-serien og dekker dermed alle kategorier hva angår utstyr, ytelse og pris.

FEIN KBE-serien omfatter i alt fem modeller: KBE 30 til kjerneboring, KBE 35 til kjerne- og spiralboring, begge 1 girs-maskiner, samt modellene KBE 50-2, 50-2 M og 65-2 med to gir, hvor brukeren kan tilpasse omdreiningstallet til arbeidet. FEIN har utviklet maskinene til for eksempel stålkonstruktører, som ofte skal bore hull manuelt. Alle KBE-modeller er også perfekte til montasjearbeid på selve emnet eller arbeid over hodehøyde takket være den kompakte størrelse og den lave vekten på kun 10,5 til 13,8 kilo. Alle KBE-maskinene har en høytytende motor, som har et høyt dreiemoment takket være et høyt kobberinnhold. Dette er, ut over den lave vekten, viktig for f.eks. brokonstruktører, som både skal arbeide økonomisk og effektivt.
   – Med basisfunksjonene, god ytelse og fordelaktige pris er FEIN KBE-magnetkjernebormaskinene – med ett eller to gir – basismodeller for sluttbrukere, som primært har bruk for kjerneboring alene eller som tillegg til spiralboring, sier FEIN produktsjef Christian Kreb.

Konstruert til krevende oppgaver
Utviklerne hos FEIN har konstruert KBE-serien til krevende oppgaver i industrien og i håndverksvirksomheter: Motorhusets høye vridningsstivhet og utrolig solide konstruksjon garanterer, sikker opplagring av de roterende motordelene, og sterke klemkrefter mellom boremotorenhet og styreskinnen sikrer, at boremotoren sitter stabilt og gir et arbeide uten slingring. Borejiggen er laget av støpejern, som også sikrer høy vridningsstivhet. Kvaliteten på materialet og håndverket er også tydelig i girkassene i metall på KBE-maskinene; takket være ekstra forsterkningsribber, minimerer disse husene vibrasjoner og maksimerer jevn gange. Maskinene er enkle å bruke takket være de intuitive betjeningselementer.
Plastlokket med not-fjær-system beskytter betjeningselementene mot smuss samt elektronikken mot inntrengende vannsprut. KBE-seriens maskiner har et Standard 19 Weldon-feste. Kjerneborene festes med to unbrakoskruer.

Les mer på www.csmessel.no

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no