Meny
01.08.2016

Ny industriell trykkalibrator

Fluke Calibration lanserer den helt nye industrielle trykkalibratoren 227!A.

– Dette er en kombinert trykkalibrator og kontroller som er ideell for kalibreringslaboratorium, instrumentverksteder, m.m. forteller Produktansvarlig Espen T. Førde i IKM Instrutek.
   2271A har en modulbasert design, noe som gjør at du kan konfigurere kalibratoren til ulike formål. Derved kan du for eksempel dekke et stort trykkområde bare ved å bytte trykkmoduler. Fluke opplyser at trykkmodulene, som leveres med 0,02%FS nøyaktighet, enkelt kan byttes ut – selv med trykktilførsel tilkoblet. Du kan til enhver tid ha to trykkmoduler montert, og kalibratoren velger automatisk den modulen som gir deg den beste nøyaktigheten.
   Kalibratoren opererer fra -100kPa til 20MPa (-1 til 200bar) og har i tillegg mulighet for å lese av sensoren du tester. Du finner en integrert elektrisk modul med HART-funksjonalitet slik at du enkelt kan lese av og trimme transmitterne dine uten behov for ekstra utstyr.
   Det finnes også en smussfelle til 2271A (tilleggsutstyr) som sikrer at kalibratoren ikke blir forurenset. Smussfellen fungerer samtidig som et teststativ for sensoren du vil kalibrere avslutter Espen.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no