Meny
29.12.2015

Ny hydraulikkolje fra ExxonMobil

ExxonMobil har lansert Mobil SHC Hydraulic EAL, en miljømessig akseptabel hydraulikkolje som beskytter utstyr og tilbyr fordeler knyttet til energieffektivitet. Smøremiddelet er biologisk nedbrytbart og har et lavt innhold av giftstoffer.

Selskapet sier dette om den nye oljen: – Mobil SHC Hydraulic EAL oppfyller kravene i EU Ecolabels standarder og er ikke bioakkumulerende. Den har sterkt rensende kvaliteter som kan øke utstyrets holdbarhet og forlenge oljens levetid, noe som betyr at produktet også kan beskytte maskiner som opererer i røffe miljøer der oppbygging av avfallsstoffer kan være et problem. 
   Selskapet opplyser også at Mobil SHC Hydraulic EAL er skjærstabil med høy viskositetsindeks, noe som betyr at den kan prestere maksimalt i et bredt spekter av temperaturer. Evnen til kaldstart kan også bidra til å beskytte pumper og redusere energiforbruket ved oppstart. Oljens sterke filtrerbarhet og evne til å tåle vannforurensning bidrar til å forlenge filterlevetiden, og til å gi lengre oljeskiftintervaller.
   ExxonMobil opplyser videre at SHC Hydraulic EAL kan hjelpe til med å redusere behovet for vedlikehold, noe som begrenser potensielt farlig interaksjon mellom personell og maskin. Gjennom omfattende riggtesting viste oljen seg å gi opptil 3,6 prosent effektivitetsgevinst for hydraulikkpumpen sammenlignet med konvensjonell hydraulikkolje.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no