Meny
03.11.2014

Ny husmodell med 1900-tallssjarm

Fiskarhedenvillan presenterer sveitserhuset Kungsörnen, som har verandaer, kvistvinduer og sjarmerende kriker og kroker i tidstypisk ånd fra århundreskiftet.

Fiskarhedenvillans nye toetasjes hus Kungsörnen har vakre detaljer karakteristiske for forrige århundreskifte, som kvist og koselige verandaer under tak. Huset bærer tydelig preg av tradisjonell god byggeskikk. Også fasaden på det drøyt 250 kvadratmeter store huset vitner om tradisjon der liggende og stående panel kombineres.  
   Begge de to etasjene har en takhøyde på 2,6 meter. Rominndelingen er tidstypisk og gir et hyggelig innemiljø når det kommer til lydredusering. I første etasje, som har en gulvflate på 130 kvadratmeter, er derfor den åpne planløsningen erstattet med en tydelig rominndeling.    Du kan lukke døren til kjøkkenet, som ligger vegg i vegg med stuen og biblioteket. Eller ønsker du å sitte i biblioteket og lese samtidig som TVen står på i stuen, er det ingen sak å lukke seg inne for litt fred og ro. For småbarnsfamilien passer rommet som lekerom. I tillegg er det tenkt praktisk med hensyn til hverdagslivet, med groventré sammenkoblet med vaskerom og bad. I andre etasje er det plass til fire eller fem soverom og to smarte garderoberom. Allrommet er plassert som etasjens midtpunkt. 
   Prisen for Kungsörnen som byggesett er kr 1 643 000. Nøkkelferdig ligger prisen på kr 2 310 000, eksklusive graving, grunnmur og utvendig maling.

Kilde: perpr.no

 

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no