Meny
31.08.2016

Ny høyhastighetssender for automatisert veiing

Den nye og kompakte vektsenderen fra METTLER TOLEDO sikrer raskest mulig tilkobling til et PLC-system via Ethernet/IP og PROFINET industrielle nettverk.

Vektsenderen ACT350 er utformet for å dekke behovene til personer som integrerer kontrollsystemer og konstruerer OEM-maskiner. Den gir 600 filtrerte vektverdier per sekund for raske veiinger med en nøyaktighet på 10 000 d. Ingen annen programvare er nødvendig for å fjerne vibrasjoner. Dette gjør at kunder på en rask og kostnadseffektiv måte kan integrere høyhastighets veiedata i sine automatiserte PCL-kontrollsystemer.
   Fieldbus-tilkobling via Ethernet/IP, PROFINET RT eller PROFIBUS er integrert i en kompakt og plassbesparende enhet med DIN-skinne. ACT350 forenkler integreringsprosessen ved hjelp av enhetsbeskrivelsesfiler som gjør det lett å installere.
   En integrert OLED-skjerm viser vektverdier og kan brukes i kombinasjon med tastaturet for å konfigurere og motta statusinformasjon.
   Når det ikke lar seg gjøre å plassere testlodd på vekten, kan CalFree – en kalibreringsmetode uten vekter – redusere igangsettingstiden og gi gode resultater for tanker, beholdere, siloer, kar og transportbånd.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no