Meny
07.05.2018

Ny håndverksbukse for kvinner

For Blåkläder har dialogen med sluttbrukerne alltid vært sentral i forbindelse med utvikling av nye plagg.

Etter at ideen om en ny håndverksbukse for kvinner dukket opp, innledet arbeidstøygiganten et tett samarbeid med flere yrkesaktive kvinner, hvilket resulterte i en håndverksbukse spesialtilpasset kvinner.
– Som sluttbruker har du stor påvirkningskraft på utviklingen av vårt arbeidstøy. Tilbakemeldinger fra mennesker som jobber hardt i våre plagg hver eneste dag, er svært viktig for produktutviklingen og har fungert som en inspirasjonskilde for teamet som står bak utviklingen av denne håndverksbuksen, sier salgssjef i Blåkläder Norge, Robert Mørch.

Testpiloter viktig
Ettersom Blåkläder har stor respekt for sine kunders synspunkter, har de også sendt den aktuelle håndverksbuksen til kvinnelige testpiloter rundt i verden.
   – Det er ofte små, men viktige detaljer som justeres etter testpilotenes tilbakemeldinger, hvilket bidrar til at vi kan holde et gjennomgående høyt nivå på design og kvalitet. Vi har justert passformen og til og med tilpasset lommene, slik at de følger buksens form bedre, forklarer Rose-Marie Näsström, produktutvikler i Blåkläder
   Basert på informasjonen fra testpilotene, kunne Blåkläder også utvikle funksjonalitet tilpasset på kvinners behov og preferanser for funksjonelt arbeidstøy. Håndverksbuksen består av materialet denim-stretch og har i tillegg elastisk midje, hvilket gir brukeren maksimal bevegelighet og høy grad av komfort. Buksene har også stretchpaneler – en viktig detalj i Blåkläders mål om å utvikle plagg som passer ulike kroppstyper.
   I Blåkläder er målet alltid å tilby kvinner samme høye kvalitet som plaggene som er utviklet for menn. Derfor legges det stor vekt på ikke å endre designet, men heller tilpasse funksjon og passform som tar hensyn til hvordan ulike kroppstyper er utformet. Den nye håndverksbuksen er et viktig skritt i arbeidet med å kunne tilby alle like muligheter innen arbeidstøy. Buksene er nå tilgjengelige i butikk hos utvalgte forhandlere.

Les mer på www.blaklader.com

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no