Meny
13.01.2016

Ny generasjon skiholder forenkler transporten

Thule SnowPack er en ny, aerodynamisk skiholder utviklet for frakt av alle typer ski og snøbrett – inkludert moderne, bredt alpinutstyr med store bindinger.

Når man trodde at skiboksen for alvor hadde overtatt helt for den klassiske skiholderen, kommer den svenske utstyrsprodusenten Thule med en ny og smart versjon utviklet på erfaringen fra flere generasjoner skiholdere. SnowPack har myke puter og et vertikalt fjærsystem som holder alle typer ski og snøbrett fast uten unødvendig å belaste eller ripe utstyret på overflaten. En inkludert forhøyningsfot gir ekstra klaring for ski med høye bindinger. Når skistativet ikke er i bruk, trekker fjærsystemet seg sammen og gjør skiholderen lavere.
   Thule SnowPack kan enkelt åpnes med store hansker takket være en overdimensjonert åpningsknapp, og skiene låses sikkert fast med Thule One Key-system. SnowPack festes i Thule T-spor med et integrert monteringssystem som ikke krever verktøy, men kan også festes til vanlige squarebars med et tilhørende monteringssett.
   Snowpack, som nå erstatter skiholderserien Thule Delux, kommer i tre størrelser som passer til enten to, fire eller seks par ski – eller ett til fire snøbrett.
   SnowPack koster veiledende fra kr. 1299 til kr. 1999.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no