Meny
10.07.2017

Ny generasjon plasmasystem XPR 300

Hypertherm presenterer nå en helt ny dimensjon av plasmasystem – X-definition. Det nye plasmasystemet kommer først ut med en versjon på 300 amp med navn XPR300.

X-definition kombinerer den nyeste teknologiutviklingen med en forbedret, høydefinert plasmaprosess som ifølge Hypertherm gir en helt perfekt kvalitet i karbonstål, rustfritt og  aluminium.
   For å oppnå dette kvalitetsnivået har Hypertherm utviklet en rekke nye patenter som gjør det mulig å slå hull i tykkere materiale, oppnå rettere skjæresnitt, bedre skjæreoverflate  og overflatefinnish på både karbonstål og rustfritt materiale. 
   Takket være den nye ”Cool Nozzle” og” Arc Response Technology” får man med XPR-teknikken en vesentlig bedre livslengde på slitedelene sammenlignet med tidligere generasjoner strømkilder, ifølge Hypertherm. Slitdelskostnaden kan reduseres med opp til 50 prosent.          
   Selv om den nye  XPR300 er Hypertherms mest avanserte system noensinne, skal den være enkel å betjene. Sensorer i strømkilden diagnostiserer prosessen og gir informasjon til operatøren.   
   Systemet ”EasyConnect” gjør at operatøren enkelt og raskt kan bytte brenneren uten verktøy.
Andre nyvinninger er at Hypertherm har satt inn wifi-tilkobling i kilden og det benyttes også ”Vented Water Injection (VWI) -teknologi” med ventilert N2 plasmagass og H2O skjermgass.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no