Meny
15.03.2017

Ny generasjon 4-MIX-motorer fra STIHL

STIHLs prisbelønte 4-MIX-motorer kommer nå i en utbedret utgave på en rekke produkter.

4-MIX-motorene er STIHLs egenutviklede firetaktsmotorer som er kjent for lavt drivstofforbruk, lave utslipp og behagelig lyd. Nå er motorene utviklet ytterliggere og kommer på en rekke nye STIHL-produkter som gresstrimmerne STIHL FS 89, FS 131 og FS 311 – den ryggbårne trimmeren FR 131 T, greinsagen HT 133, og kombimotoren KM 131/R.
   – Med de nye motorene blir det blant annet en enklere startprosedyre, lengre levetid og lange intervaller for utskifting og opptil 30 prosent lengre kjøretid sammenliknet med forgjengerne, forklarer markedssjef hos Andreas Stihl AS, Pål Virik Nilsen.
   Av andre oppdateringer er et nytt standard filter med redusert støvinntrengning, lengre levetid og som er lett å inspisere og bytte ut bare ved å fjerne luftfilterdekslet. De oppgraderte motorene har også en standard 710 ml tank med opptil 30 prosent lengre kjøretid enn forgjengerne.

Ny greinsag
Den nye greinsagen STIHL HT 133 har fått en vektreduksjon på opptil 600 gram, den har teleskopsrør som er firkantet og bidrar til enda mer nøyaktig arbeid enn tidligere for både private og profesjonelle brukere. Også denne har den nye 4-MIX-motoren 3-2-1-start, luftfilter av papir og en ny, lettere girkasse og et smalt 1/4 kjede som gir fine snittflater.
   – 4-MIX-motorene har vært en stor suksess for oss i STIHL i mange år med lite utslipp, lavt drivstofforbruk og lavt støynivå. Vedlikeholdet er enkelt, man trenger ikke å skifte olje og man bruker bare den velkjente drivstoffblandingen. Da unngår man også behovet for komponenter som oljepumpe, sump og oljetank, avslutter Nilsen.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no