Meny
28.06.2013

Ny etikettapplikator fra Primera

AP550e Flat-Surface etiketteapplikator fester etiketter til blant annet flasker, bokser, pakker og esker. Det er en semi-automatisk etikettapplikator som raskt, enkelt og nøyaktig fester produkt- og identifikasjonsetiketter på et vidt spekter av flate overflater. Etikettene kan applikeres på rektangulære flater, for eksempel på flasker, bokser, pakker, esker, poser, lokk og hermetikk.
Selskapet opplyser at etiketter påføres helt nøyaktig uten rynker og furer. Dette gir det ferdige produktet et svært profesjonelt utseende og øker antall enheter som kan merkes per time betydelig i forhold til manuell merking.

I applikatoren kan man også benytte etiketter som skrives ut på andre måter, for eksempel sammenhengende lister med etiketter, fleksografisk, offset eller etiketter laget ved termisk overføring. For runde beholdere som flasker, bokser og krukker, tilbyr Primera også etikettapplikatorerene AP360e og AP362e.

Enkel operasjon
Operasjonen er enkel: Enheten som skal merkes, plasseres i applikatoren, og armen i enheten trekkes. Applikatoren gir mulighet for variabel avstand og leveres med minne for opptil ni arbeidsplasser samt en teller med innebygd LED-skjerm. Trykkluft er ikke nødvendig. 

– AP550e er rimelig og enkel å bruke. Den hjelper våre kunder å øke sin produksjon, sier Mark D. Strobel, Primeras visepresident for salg og markedsføring. – Men kanskje enda viktigere; det vil forbedre et produkts image betydelig.  De fleste vet at jo bedre emballasjen ser ut, desto mer vil du sannsynligvis selge.

Komplett print-og-bruk-løsning
Strobel opplyser at AP550e er det perfekte følget for etiketter produsert av Primeras farge-etikettskrivere i LX-og CX-serien. Sammen gir de en komplett print-og-bruk-løsning som er ideell for både små og store produsenter og distributører.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no