Meny
06.10.2016

Ny brannstopper fra Hilti

Nye Hilti CFS-D brannstopp kabelplater kan romme kabelbunter (opp til 25 mm i diameter) i både jevne og ujevne gjennomføringer, med et stort spekter av basematerialer, kabel- og kanaltyper.

Med Hilti CFS-D brannstopp kabeldisk kan man nå tette små åpninger i vegg på ti sekunder. Ta av klisterlappen, fest kabeldisken rundt kabelen, og så er det klart. Det trengs ikke noe fylling med mineralull i gjennomføringen eller fugemasser rundt kabelen. Tettingen gir en beskyttelse på opptil 120 minutters brannbeskyttelse avhengig av materiale og gjennomføring. Brannstopperen er godkjent til kabler, kabelbunter og små trekkerør i plast og metal.
   Hilti CFS-D brannstopp kabeldisk selges i esker av 32 disker, og produktet er den nyeste innovasjonen i Hiltis brannstopp-portefølje. Alle produkter er testet mot EN 1366-3 og ETAG 026 europeiske standarder og er i tillegg CE-merket.
   Hilti har også lansert en brannstoppvelger for å hjelpe kunder med å velge den beste branntettingsløsningen for jobben. På http://fsselector.hilti.com kan brukeren velge vegg/dekke, grunnmateriale og material som skal tettes. Programvaren vil deretter vise egnede produkter til deres applikasjon.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no