Meny
17.12.2014

Ny berøringsteknologi i travle miljøer

ShadowSense fra NEC gir en ny dimensjon til digital skilting i detaljhandelen som veifinner og selvbetjeningstjeneste.

 

 

Teknologien er implementert i fem skjermer i NEC sin profesjonelle P-serie med størrelser fra 40 til 80 tommer. Høy ytelse, lysstyrke og funksjonalitet kombineres med opptil seks samtidige berøringspunkter for egnede applikasjoner.
   Berøringsteknologien benytter høyytelsessensorer som er egnet for sterke lysforhold, og som innfrir kravene til funksjonalitet, stabilitet og nøyaktighet ved døgnkontinuerlig drift i travle miljøer. Dette sørger for interaktivitet med mennesker i detaljhandelen, i fast-food-restauranter, på flyplasser, kinoer med mer. Teknologien er også egnet i klasse- og møterom for å skape engasjement og deltakelse.
   Skjermene har en robust innpakning med blant annet fullherdet glass i fronten. Et anti-reflekterende belegg hindrer refleks og gir god lesbarhet under sterke lysforhold fra forskjellige innsynsvinkler. ShadowSense gir mulighet for finjusteringer skreddersydd kunden og bruksområdet. I tillegg kan brukerne automatisk og fortløpende sjekke eventuelle problemer med skjermen.
  
Kundene kan integrere ulike OPS-moduler for å øke fleksibiliteten og sikre fremtidig funksjonalitet gjennom muligheten til å oppgradere skjermen når som helst, uten behov for eksterne kabler eller enheter. I tillegg sørger en «Plug & Play»-funksjon for at det ikke er nødvendig med kalibrering eller driverinstallasjoner mot større operativsystemer.<
   Flere funksjoner som strømsparemodus og oppvåkning ved berøring sørger for at skjermene er i tråd med NECs miljøfokus, Green Vision.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no