Meny
12.01.2017

Ny bagasjeserie fra Thule

Thule Subterra er en helt ny serie reisevesker, sekker og bager utviklet for dem som ofte er på farta.

Hvordan man oppbevarer og har tilgang til sine eiendeler på reise, avgjør gjerne hvor effektiv og behagelig reisen blir. Det ligger til grunn når den svenske utstyrprodusenten Thule nå lanserer en ny bagasjeserie.
   Thule Subterra-kolleksjonen, som består av både ryggsekker, håndbagasje og større reisebager, er utviklet for å møte kravene til dagens aktive reisende – som for eksempel forretningsreisende. Det innebærer et betydelig fokus på urban, moderne design.

Ryggsekker og Carry-on
Ryggsekkene kommer i størrelsene 23, 30 og 34 liter og er blant annet utstyrt med en PowerPocket for å administrere elektriske enheter, ledninger og ladere. Sekkene er utviklet for å beskytte og gi enkel tilgang til laptop’en på reisen og har også en såkalt ”packingcube” for enkel komprimering av innhold.
   Håndbagasjeenhetene kommer i to varianter: en klassisk rullebag og en enhet som kan bæres både som sekk, skulderveske eller bag. Rullebagen Carry-on 55cm er utstyrt med komprimeringsplate som holder innholdet sikkert på plass, og som gir mulighet for å skille for eksempel skittent og rent tøy. Rullebagen er utstyrt med store hjul for komfortabel håndtering uansett underlag.
   Subterra Carry-on 40 liter skulderveske er en allsidig og myk håndbagasjeenhet designet både for maksimal kapasitet og for å inneholde elektriske enheter.

Bager for lengre turer
Thule Subterras større reisebager kommer også i to varianter: en stor, rullende og todelt duffelbag som rommer alt man har behov for på lengre forretningsreise. Som med de øvrige bagene i serien er Subterra Luggage 70cm laget i et slitesterkt nylonmateriale som tåler år med hyppig reising.
   ”Lillesøsteren” Luggage 55cm er en trillebag utviklet som en ”to-i-ett” enhet: Den kan enkelt deles i to selvstendige enheter, noe som betyr at man enten kan sjekke inn en stor enhet eller få to selvstendige håndbagasjer med på reisen.
   Subterra leveres i fargene mørkegrå, svart og burgunder, såkalt Dark Shadow, Mineral og Ember.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no