Meny
08.05.2017

Ny bærbar multiprosessmaskin

Med Rebel EMP 215ic kan du sveise MIG-TIG og elektrode, og den gir deg fleksibilitet med tanke på muligheten for å bytte sveiseprosess der og da. Maskinen har noe av den mest nyskapende sveiseteknologien som er tilgjengelig i dag. Dette opplyser ESAB i en nyhetsmelding.

Rebel EMP 215ic kan brukes på både 120–230 V, CC/CV. Den gir deg bueytelse og fleksibilitet med tanke på prosesser og brukersted. Den har lav vekt, er enkel å bære med seg og har ifølge ESAB et banebrytende operatørgrensesnitt med LCD/TFT-display.
   Rebel har ESABs spesielle sMIG-funksjon («smart MIG»), som gjør at brukere kan gå i gang med MIG-sveising – med en ekstremt stabil lysbue – ganske enkelt ved å stille inn plateltykkelse og tråddiameter. Man trenger ikke å oppgi informasjon om dekkgass. Maskinen kan brukes til sveising med både dekkgass og flussfylt rørtråd på opptil 1,2 mm, noe som er aktuelt for små produksjonsverksteder, anleggsområder og skipsverft, spesielt der det er fornuftig å utføre mindre sveisearbeider med en bærbar maskin.
  
Smarttelefon-funksjonalitet
Operatøren kommuniserer med Rebel EMP 215ic ved hjelp av en spesiell kontroll som kombinerer tradisjonelle justeringer av sveiseparametere med smarttelefonens funksjonalitet. TFT-brukergrensesnittet tilbys på 21 språk (som dekker hele Europa) og gir viktig informasjon om sveiseparametere og i tillegg delenummer med tanke på bestilling.
   For at det skal være enkelt å skifte ut sveisepistol, har Rebelmaskinen EASBs Euro-kobling. Det gjør at operatører raskt kan bytte til en kraftigere sveisepistol som tåler mer strøm, og som kan brukes ved sveising av aluminium eller med flussfylt rørtråd. Maskinen leveres med MXL 200-brenner som standard.
   Når den er koblet til 230 V primærstrøm, leverer apparatet strømstyrke på 20 til 220 ampere for MIG, 30 til 160 ampere for pinnesveis og 5 til 240 ampere for TIG. Når den er koblet til 120 V primærstrøm, leverer apparatet strømstyrke på 15 til 130 ampere for MIG, 5 til 110 ampere for pinnesveis (dekkede elektroder) og 5 til 140 ampere for TIG.

Andre produktegenskaper
Rebel-maskinen kan benyttes med trådspoler på 100 og 200 mm og kan brukes med tråder med diameter på 0,6 til 1,2 mm. Rebel veier 18 kg og måler 584 x 229 x 406 mm. Den har beskyttelsesramme med fem håndtak og er bygd som en integrert enhet med front-, bak- og topp-håndtak som gir beskyttelse og holdbarhet for de innvendige komponentene.
   Maskinen leveres klart til sveising for alle sveiseprosesser. ESAB inkluderer en MIG-pistol av profesjonell standard, en elektrodeholder, drivruller, kontaktrør, alle nødvendige slanger og kabler og en spole med ESABs innovative, ikke-kobberbelagte tråd AristoRod 12.50. TIG-pistol må bestilles separat.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no