Meny
04.01.2016

Ny WAGO PLS type PFC100 – kompakt, hurtig og sikker

WAGOs nye PFC100 møter kravene til PLS-systemer med høy ytelse og et høyt sikkerhetsnivå.

I dag er kravet til PLS-systemer at de skal være kompakte, ha høy ytelse og være hurtige. Dette gjelder enten det er for maskinstyringer, i prosessanlegg eller marine og offshore industri.
   WAGO lanserte «storebroren» PFC200 i 2013, og denne er nå videreført med den nye PFC100. PFC100 er basert på den samme prosessoren, men er bygd inn i en enda mer kompakt kapsling med bredde på bare 62 mm.
   PFC100 leveres i tre varianter som alle har to Ethernet-porter og innebygd switch. I tillegg leveres de alternativt med DIP-switch for innstilling av IP-adresse, eller med en seriell port RS-232/RS-485. Begge variantene har 12 MByte minne. Det er muligheter for mer minne ved bruk av et Micro SD kort.
   PFC100 har innebygd det som trengs for sikkerhet, bl.a. en brannmur mot uønsket tilgang via nettverket. Den er basert på real-time Linux operativsystem og støtter derfor TLS 1.2 (Transport Layer Security). Dette muliggjør IPsec eller Open VPN-tilkobling for sending av krypterte data.
   For programmering av PFC100 benyttes WAGOs nye prosjektverktøy e!Cockpit basert på programmeringssoftwaren CoDeSys 3. I den innebygse web-serveren kan det også lagres HMI-bilder basert på html 5.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no