Meny
23.02.2022

Ny Power Woman i Prop Tech bransjen skal bidra til vekst

Nytilsatt salg- og markedssjef Line Schrøder (39) i BLDNG.ai as skal sammen med dyktige medarbeidere bidra til å løfte selskapet til nye høyder.

Smarte Bygg ble etablert under Telenor i 2018, og ble i april 2021 skilt ut som BLDNG.ai, heleid av Telenor Group. Det første halvåret oppnådde det en omsetning på 10 millioner kroner. Som et oppstart- og heleid datterselskap til Telenor Group, forventer selskapet å doble omsetningen inneværende år.
   – Min oppgave er å få merkevaren BLDNG.ai bedre kjent i markedet slik at bygge- og leiebransjen ser på oss som sin foretrukne partner. Med våre tidsriktige systemer er det mulig å effektivisere drift av bygg, redusere energikostnader og gjøre bygg grønnere og smartere, forteller Line Schrøder.

Høy kompetanse
Schrøder har lang erfaring og høy kompetanse innen salg, kommunikasjon, PR, merkevarebygging og personalledelse. Relasjons- og nettverksbygging er noe hun behersker godt, og kan vise til sterke salgsresultater hos tidligere arbeidsgivere. Hun er strukturert, har høy gjennomføringsevne og kapasitet. Nøkkelen til suksess, er å sikte høyt og tørre å satse stort.

Nøyaktig telling og informasjon
– Nøyaktig monitorering og informasjon er viktig for å effektivisere arealutnyttelsen, og bidra til å redusere utslipp som i norske næringsbygg er på 40 til 50 prosent.  Appen «MyBLDNG» er et viktig verktøy for byggeiere og leietakere for å effektivisere hverdagen for de ansatte, sier Schrøder. I appen kan de ansatte enkelt booke møterom og soner, booke parkering, garderobe eller kantine – og alt er integrert med Office365, sømløst og enkelt. Her ser vi besparelser på tid, som gir økt effektivitet og mer fornøyde ansatte.

Ledende Prop Pech selskap
BLDNG.ai sikter mot å bli Norges ledende Prop Tech selskap, og vil redusere ulike utfordringer eiendomsbransjen står overfor. Begrepet Prop Tech står for ny teknologi som skal forbedre, effektivisere og forenkle byggebransjen. – Som et lite oppstartselskap får vi friere tøyler til å gjennomføre våre strategier og er mindre bundet av formaliteter. Sammen med dyktige og motiverte medarbeidere skal vi fortsette å styrke vår markedsposisjon.

Om BLDNG.ai as
BLDNG.ai as har spesialisert seg på eiendomsteknologi til bygge-bransjen, eiere og leietagere.  Selskapet skal forbedre, effektivisere og forenkle utnyttelsen av norske næringseiendommer slik at de blir smartere og mer bærekraftig. BLDNG.ai oppnådde en omsetning de første seks månedene i 2021 på 10 millioner kroner. For 2022 forventer det en omsetning på over 20 millioner. Selskapet er heleid Telenor Group, og har 12 ansatte.


« Tilbake

 CMS by Makeweb.no