Meny
14.09.2015

Ny Onspot-generasjon også tilgjengelig for terminaltraktorer

Onspot automatiske kjettingsystem (ATC) gjør det enklere å forebygge uhell om vinteren.

Terminaltraktorer blir brukt til transport av trailere på industriområder, havner og i fabrikker. Flytting av trailere inne på slike områder kan være sårbart. Derfor er en trygg og sikker flytting av disse svært viktig. Om man ikke får flyttet en trailer, kan det ha innvirkning på en hel produksjonslinje med produksjonstap som resultat.

Kan aktiveres under kjøring
Onspot automatiske kjettingsystem (ATC) gjør det enklere å forebygge uhell om vinteren. Ved å trykke på en bryter fra førerplass aktiveres Onspoten på terminaltraktoren. Det automatiske kjettingsystemet kan aktiveres og deaktiveres mens man kjører – helt opp til 50 km/t.
   – Når Onspot aktiveres, vil systemet omgående sørge for at kjettingene kommer inn under bakhjulene. Det gir betydelig økt friksjon mot underlaget og umiddelbart bedre fremkommelighet. Det reduserer faren for skliulykker, gir tryggere transport av trailere, sier Lennart Klingzell, produkt- og markedssjef på VBG Truck Equipment.

Lettere en noen gang
– Med den nye generasjon Onspot har systemet ikke bare blitt mye lettere i vekt, men også lettere å montere. Systemet er dessuten helt vedlikeholdsfritt. Lufttilkoblingene er beskyttet og plassert på samme sted, noe som forenkler monteringen og reduserer faren for skader på slangene. Systemet er kompatibelt med braketter, armer og hjul fra den forrige generasjonen. I tillegg er den nye generasjonen Onspot kortere slik at kjettinghjulet kan plasseres bak sylinderen i hvileposisjon når systemet ikke er i bruk. Alt dette gir lavere livsløpskostnader konkluderer Lennart Klinzell.
   Onspot er nå tilgjengelig for Terberg modell YT222 og YT182 og vil også snart være tilgjengelig for Terberg RT403.
   For ytterligere opplysninger kontakt VBG Group Sales AS, tlf.: 23 14 16 60. Se også www.onspot.eu

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no