Meny
17.09.2019

Ny MasterTig – en stille, men kompetent mester i TIG-sveising

Kemppi lanser en fullstendig fornyet MasterTig-produktserie.

Den nye serien er utformet for profesjonelle sveisere. Den finnes i flere varianter i modellene 230 og 300 A, og kompletteres i 2020 med 400- og 500 A-modeller.
   De nye MasterTig-produktene har en rekke forbedringer som tar brukeropplevelse og strømforbruk  til et nytt nivå.
   MasterTig er allerede et velkjent navn i Kemppis produktutvalg, men nå har disse produktene blitt født på nytt. Én ting er oppgraderingen av produktene, men Kemppi har faktisk skapt en fullstendig ny sveisemaskin for profesjonelle sveisere som jobber med TIG-vekselstrøm- og -likestrømsveising samt MMA-sveising.

En perfekt sveisemaskin for deg

Det nye MasterTig-utstyret er utformet fra perspektivet til en gjennomsnittlig sveiser, men selve produktene er langt over gjennomsnittet. Med den modulære utformingen kan du enkelt lage ditt eget MasterTig-oppsett, perfekt tilpasset dine behov. Du kan velge mellom en rekke MasterTig-strømkildemodeller, alternative brukergrensesnitt, ulike fjernkontroller, transportvogner og sveisepistoler.

Weld Assist-funksjon

MasterTig har tre alternative kontrollpaneler: To membranpaneler med trykknapper, og et interaktivt MTP35X-panel med en 7-tommers TFT-fargeskjerm og et illustrerende grafisk grensesnitt.
   Hvis din MasterTig er utstyrt med et MTP35X-kontrollpanel, behøver du ikke å bekymre deg over riktige parameterinnstillinger. Det er bare å starte den veiviserlignede Weld Assist-funksjonen og følge de enkle trinnene på skjermen. Velg materiale, tykkelse, forbindelsestype og sveisestilling, og la Weld Assist konfigurere de beste parameterne for din spesielle sveisejobb. Den kommer også med anbefalinger for elektrodestørrelse, sveisetråd, gasstrøm, fugetype, strengprofil og sveisehastighet. Perfekt hjelp for oppretting av pWPS.

Produktivitetsfunksjoner
MasterTig har en rekke høyteknologiske funksjoner for å gjøre TIG-sveisingen din enda bedre. MicroTack-funksjonen for eksempel, er perfekt for mange og gjentatte heftsveisinger på tynnplatematerialer, der det er avgjørende med et jevnt og kontrollert utseende. Dobbelpuls-funksjonen kombinerer alternative pulssykluser og forbedrer sveisehastigheten med inntil 30 %.
   Optima AC er en tilpasset bølgeform som kombinerer det beste fra de tradisjonelle sinus- og firkantbølgeformene. Den forbedrer sveisekvaliteten og reduserer støynivået ved TIG-sveising med vekselstrøm med 20 %.

Flexlite TX-sveisepistoler

Sammen med lanseringen av MasterTig-produktserien, presenterer Kemppi også nye Flexlite TX-sveisepistoler med robuste, fleksible støpte håndtak som gjør dem mer komfortable og gir mindre belastning på sveiseren. Et silikongummimateriale i håndtaket gir et fast grep, og den innovative utformingen reduserer belastningen på håndleddet slik at sveiseren kan konsentrere seg om en perfekt sveising.
Flexlite TX TIG-pistolene er ferdig tilpasset til både gass- og vannkjølte MasterTig-modeller, og leveres i alternative strømklasser og lengder.

www.kemppi.com

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no