Meny
04.03.2015

Ny IR-modul fra Fluke

Fluke har introdusert en kompakt modul som gjør det mulig å koble noen av Flukes eksisterende verktøy trådløst til den kostnadsfrie mobilappen Fluke Connect.

Ved å sette den nye Fluke ir3000FC-modulen over IR-porten på et Fluke 187, 189, 287 eller 289 digitalt multimeter (DMM) eller et Fluke 789 ProcessMeter, kan teknikere effektivt og trygt umiddelbart registrere avlesninger i sanntid fra primærskjermen og inn i appen. Derved kan de omgående dele data innenfor leverandørens trådløse tjenesteområde med andre teammedlemmer i felten.

Fordeler
Med AutoRecord kan man trygt lagre målinger i Fluke Cloud uansett hvor man arbeider uten å notere noe ned. Alle på teamet som har en smarttelefon og appen, kan se dataene.
   Man kan tilordne målinger til spesifikt utstyr for å opprette en nettskybasert historikk over måleresultater og ha enkel tilgang til EquipmentLog-historikk under både feilsøking og proaktivt vedlikehold.
   Med TrendIt kan man lage grafer av data umiddelbart, noe som bidrar til å identifisere trender og ta raske beslutninger.
   Med ShareLive videosamtaler kan andre teammedlemmer nå se det man selv ser, slik at arbeidstillatelser ved eksterne anlegg kan godkjennes uten at man trenger å forlate felten.
   Fluke Connect-appen kan lastes ned gratis fra Apple App Store og Google Play Store.

Produktinformasjon
Fluke 289 loggemultimetere med sann RMS for industribruk og Fluke 287 loggemultimetere med sann RMS for elektronikkbruk er digitale multimetere (DMM) med høy ytelse, som er konstruert
for å løse komplekse problemer innenfor elektronikk, anleggsautomasjon, kraftdistribusjon og elektromekanisk utstyr.
   Fluke 789 ProcessMeter er et ideelt feilsøkingsverktøy for elektrikere og profesjonelle innenfor instrumentering. Det kombinerer funksjonaliteten til en sløyfekalibrator med kraften til et digitalt multimeter.
   Alle de tre produktene er nå tilgjengelig med ir3000FC-moduler pakket som et sett.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no