Meny
04.02.2019

Ny 18V muttertrekker – høy kraft og lang brukstid

Siste medlem i Panasonics voksende sortiment er den nya 18V muttertrekkeren EY75A8, en kompakt maskin med 1/2" firkantfeste og maks moment på hele 280 Nm.

Den nyutviklede hammermekanismen sikrer høyt moment og lang holdbarhet. Selv under hardt arbeid og tung belastning vil den alltid ligge bekvemt i hånden. Ergonomisk design og høy kvalitet er egenskaper du kan regne med fra Panasonic.

Høyere kraft & lengre brukstid
Panasonics nye muttertrekker er oppgradert til hele 280Nm (med et 18V batteri). Den nyutviklede hammermekanismen sikrer en kompakt, men samtidig veldig slitesterk maskin.  Den trekker til M16 og forspenner til M20. Likt dreiemoment både framover og bakover betyr både rask montering og demontering.   

Kompakt og holdbar

Den kompakte kroppen med lengde på kun 143 mm gir god balanse og det gjør det lettere å jobbe i trange områder. En robust gummibeskyttelse er mer motstandsdyktig mot olje og løsemidler samtidig som det gir god beskyttelse mot riper og skader på lakkerte flater. Maskinen fungerer utmerket også i dårlig opplyste områder takket være det integrerte LED-lyset.
   Med opp til 280 Nm tiltrekkingsmoment er muttertrekkeren ideell for praktisk talt alle monteringsjobber, fra installasjon av ventilasjonsanlegg til reparasjon og vedlikehold av kjøretøy, hjulskift og montering av stillaser og andre metallkonstruksjoner. Med hastighetsvelgeren kan slagmomentet justeres ned til henholdsvis 140 og 120Nm.
   Maskinen inngår i Dual Voltage-sortimentet, som innebærer at den kan benyttes med både 18V og 14,4V-batterier. Dette gjør det mulig for brukeren å skreddersy verktøyets vekt, størrelse, kraft og brukstid basert på hvilket arbeid som skal utføres.
   Leveres i fire varianter, med to 5Ah batterier og lader i Tanos T-Loc koffert, med to 3Ah batterier og lader i Tanos T-Loc koffert, kun Body uten koffert, og Body i Tanos T-loc koffert.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no