Meny
23.04.2019

Nøyaktig temperaturmåling

Den nye flerfunksjonelle firetrådstransmitteren JUMO dTRANS T06 passer for utfordrende applikasjoner innen anleggsteknikk.

Det kompakte dekselet med monteringsskinner, en konstruksjonsbredde på 22,5 mm og kodede innstikksklemmer, muliggjør rask installering av kontrollskapet og sikker utskifting ved kalibrering eller vedlikehold. SIL er en spesialfunksjon.
Enheten kan brukes med både RTD-temperaturfølere og termoelementer samt med motstandstransmittere/-potensiometre og spennings-/strømsignaler – og disse inngangssignalene konverterer den til et utgangssignal på 0(2)-10 V eller 0(4)-20 mA. Den universelle måleinngangen med 22-biters oppløsning sikrer maksimal målepresisjon med JUMO dTRANS T06. Den pålitelige, treveisisolasjonen mellom inngang, utgang og spenningstilførsel garanterer høy signalstabilitet også ved vanskelige måleforhold.

Raskt og enkel konfigurering

I sikkerhetsrelevante applikasjoner – som er vanlige innen anleggsteknikk, kraftverksteknikk eller den kjemiske industrien – muliggjør dTRANS T06 med SIL-funksjonen i henhold til IEC 61508, prosjektplanlegging av en pålitelig temperaturmålingskjede. For programvare er denne funksjonen utformet for SIL 3, og for maskinvare er den utformet for SIL 2. JUMO SIL-temperaturfølere er optimalt integrert i, og dette gir redusert planleggingsinnsats for SIL-designen.
Hvis PC ikke er tilgjengelig, kan enheten raskt og enkelt konfigureres via et monokromt LCD-display på forsiden, der det er fire taster på fire forskjellige språk. En annen fordel ved oppstart på stedet er konfigurasjonsrelatert visning av tilordning av sensorinnganger og -utganger, samt tilordning av releer og grensesnitt, på displayet.
   Enda raskere og enklere konfigurering av transduseren er mulig via mikro-USB-kontakten på forsiden, ved hjelp av konfigurasjonsprogramvare og en PC. I tillegg kan kundespesifikk linearisering justeres.
   De omfattende feilsøkingsfunksjonene til JUMO dTRANS T06, som indikering av min./maks.-verdier, bidrar til enklere oppstart og vedlikehold for brukeren.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no