Meny
14.06.2022

Norton lanserer et banebrytende nanokristallin keramisk korn

Norton har introdusert det nanokristalline keramiske kornet Norton Quantum Prime som gir store produktivitetsfordeler i ett bredt spekter av applikasjoner.

Det nye kornet gir ifølge produsenten enestående slipeeffektivitet og kvalitet med betydelig lengre livslengde for slipeskiven sammenlignet med konvensjonelle keramiske korn.
   En av nøkkelfunksjonene for nye Norton Quantum Prime er kornets hardhet. De selvskjerpende kornene innebærer at skiven beholder sin profil lengre, som gir lengre slipeintervall og vesentlig mindre slitasje av slipeskiven. Uovertruffet skarphet og slipeffektivitet hos slipekornet resulterer også i lavere slipekrefter som gir forutsettinger for økt materialavvirkningshastighet og hurtigere totale syklustider. De unike, friskskjærende kornene kombinert med den seneste teknologien for bindemiddel tillater at kornet brytes ned på en jevn måte som leder til forbedret delkvalitet og geometri og utmerket overflatefinish også ved høy materialavvirkningshastighet, opplyser produsenten.
   Kombinasjonen av mikrobruddegenskaper i Norton Quantum Primes korn og det avanserte organiske og keramiske bindemiddelet med Norton Vitrium3-teknologi bidrar til og bevare sine egenskaper, garanterer utmerket prosesseffektivitet og jevn detaljkvalitet, hvilket resulterer i betydelige kostnadsbesparelser.
   – Takket være sin unike sammensetting tilbyr Norton Quantum Prime uovertruffet produktivitet og enestående kvalitet for de fleste slipeapplikasjoner, sier Jörgen Norell, Director Engineered Markets EMEA på Saint-Gobain Abrasives.
   Kornblandningene finnes i alle standardkombinasjoner med organisk eller keramisk bindemiddel.

For mer informasjon: www.nortonabrasives.com.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no