Meny
11.10.2021

Norton introduserer AltosX

Norton Abrasives har videreutviklet sin revolusjonerende slipeteknologi for sliping av store kontaktflater.


Det originale Norton Altos presisjonsformede slipekornet ble utviklet i 1999 og revolusjonerte høyavvirkende sliping. Den nye AltosX med Norton Quantum-teknologi er siste generasjon slipeskiver konstruert for maksimal ytelse og kostnadsbesparelser.
   Tester har vist at AltosX er mer effektiv enn noe annen slipeskive på markedet, og leverer dobbel materialfjerningshastighet med samme effektnivå. Den naturlige porøsiteten gir bedre kjølevæskediffusjon og hjulbalanse, mens usymmetrisk kornfordeling garanterer et mer stabilt kutt.
   AltosX har forbedret kornfrakturering i Norton Quantum-teknologi, noe som resulterer i lavere effektbehov og stabil slipeatferd. På grunn av oppgraderte slipeparametere tillater hjulet uovertruffen materialfjerningshastighet (MRR) og bedre materialkvalitet, minimerer vraking og reduserer syklustiden, noe som gir kostnadsbesparelser og produktivitetsforbedring.
   I tillegg til produktivitetsfordeler, tillater AltosX å redusere miljøpåvirkningen knyttet til slipingen. Den meget porøse strukturen uten tilsetning av kunstige poreindusere som naftalen minimerer ugunstig miljøpåvirkning.
   – AltosX er en markedsledende løsning som gjør det mulig for våre kunder å oppfylle de bearbeide produktenes kvalitetskrav og produktivitetsmål. Denne slipeteknologien overgår bransjens forventninger og setter nye standarder for effektivitet, sier Jörgen Norell, Director Engineered Markets EMEA ved Saint-Gobain Abrasives.


« Tilbake

 CMS by Makeweb.no