Meny
22.03.2024

Norske Myreze revolusjonerer CBS’ valgsendinger i USA med innovativ teknologi

I en historisk vending for både norsk teknologi og global underholdningsindustri, har det Norske selskapet Myreze nylig fullført et banebrytende prosjekt for den amerikanske TV-giganten CBS. Ved å anvende grensesprengende virtuell produksjonsteknologi, har Myreze satt en ny standard for hvordan valgsendinger skapes og oppleves, med et viktig bidrag fra deres nyopprettede skole, Future Island.


Det internasjonalt anerkjente selskapet Myreze, kjent for sin ekspertise innen branding og virtuell produksjon, har nylig fullført et revolusjonerende prosjekt for CBS Amerika, en av de største TV-kanalene i USA. Dette prosjektet, som omhandler produksjon av valgsendinger, markerer et signifikant skritt fremover i måten slike sendinger blir skapt og presentert på global skala.

Bjørn Myreze, grunnlegger og daglig leder av Myreze, uttaler: 

"Dette prosjektet er ikke bare en milepæl for oss som selskap, men også et bevis på kraften i norsk innovasjon og teknologi. Å bringe elementer fra Norge til skjermene til millioner av amerikanere er en ære og vitner om det grenseløse potensialet i vårt arbeid."

En viktig del av prosjektet er bidraget fra Myreze sin utdanningsinstitusjon, Future Island, som illustrerer hvordan unge talenter fra Andøya får unike muligheter til å påvirke internasjonale medielandskap. Future Island er designet for å fostre neste generasjons kreatører, med fokus på virtuell produksjon og teknologi.

"Å se våre studenter fra Future Island bidra i dette prosjektet er utrolig inspirerende. Det viser at selv fra en liten øy i Nord-Norge, kan vi ha en global innvirkning," sier Rikard Storheil Eriksen, rektor ved Future Island.


Gjennom dette prosjektet har Myreze ikke bare satt en ny standard for produksjon av valgsendinger, men også styrket broen mellom tradisjonelle medieplattformer og fremtidens teknologi. Den vellykkede implementeringen av virtuelle studioteknologi i en så sentral del av amerikansk kultur og politikk, signaliserer starten på en ny æra for underholdnings- og nyhetsindustrien.

Om Myreze: Basert i Oslo, Bergen og Andøya, Norge, er Myreze en ledende aktør innen branding og virtuell produksjon. Med en portefølje som strekker seg over globale kunder og banebrytende prosjekter, fortsetter Myreze å definere fremtiden for visuell kommunikasjon og underholdning.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no