Meny
06.02.2017

Noroff starter toårig utdanning i frontend-utvikling

Studiet blir tilgjengelig i Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger og som nettstudium fra august 2017.

– Frontend-utviklere fra Noroff vil kode og utvikle morgendagens websider, software og apper med god forståelse for brukeropplevelse, sier Olav Slettahjell, fagsjef for Noroff Fagskole. Han er glad for at Noroff utvider studieporteføljen med et toårig fagskolestudium i frontend-utvikling.
   – Behovet for praktisk kompetanse i utvikling av brukerorienterte digitale løsninger er voksende og vil øke i tiden som kommer. Den digitale transformasjonen har så vidt begynt, og her vil smarte frontend-løsninger forankret i brukerens behov ha stor betydning for effektivitet og lønnsomhet i næringslivet, sier Slettahjell.

Praktisk utdanning
Frontend-utvikling er en praktisk utdanning der studentene lærer både visuell og teknisk utvikling av brukerorienterte løsninger for web- og mobile enheter. Studiet har fokus på grensesnittet mellom kundeopplevelse og systemutvikling. Studentene lærer HTML, CSS og JavaScript, og får et solid overblikk i C+, Ruby, php og Python.
   Terje Karlsen, fagansvarlig utvikler i Dinamo, sier det er økende etterspørsel for frontend-utviklere i bransjen:
   – I vår bransje er det økende etterspørsel etter kompetente digitale hoder, og Dinamo ser stadig behov for praktiske frontend-utviklere som mestrer den store bredden som ligger i dette faget – både teknisk frontend-koding og tanker rundt god UX, sier han og utdyper: – At Noroff velger å tilby denne utdanningen, vil ha en stor verdi for oss, og vi ser at studieplanen dekker de tekniske ferdighetene som både vi og andre i bransjen ser etter. Vi gleder oss til å se det første kullet av Noroff sine frontend-utviklere i fremtiden.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no