Meny
17.03.2014

Nettverksport for Ultrabook

Produsenter av bærbare datamaskiner fjerner alt de kan for å gjøre maskinene så tynne og lette som mulig. Det er jo også behagelig å slappe av på sofaen med en Ultrabook, uten å føle at man har en pesende, pulserende og overopphetet kampestein i fanget.

Baksiden av medaljen er at flere og flere funksjoner fjernes fra maskinene, og dette gjelder både Windows- og Mac-baserte enheter.
  For eksempel er det blitt en sjeldenhet å finne en helt vanlig nettverksport på dagens bærbare datamaskiner. Så hvordan kommer du deg på nettet hvis du ikke har tilgang til et trådløst nettverk?
  Du skaffer deg Sandbergs nye «USB to Network Converter». Enheten festes til nettverkskabelen, som deretter bare trenger en USB-port for å virke. På denne måten får alle nettilgang – selv dem med en Ultrabook.
  Produktet består av en ekstern og kompakt nettverksadapter. Adapteren er utstyrt med et USB-grensesnitt og bygd som en enkeltbrikkekonstruksjon som krever veldig lite strøm. Dermed er strømmen fra en USB-port tilstrekkelig. Og med ett har du en enkel og kraftig løsning til en svært rimelig pris.
  Sandberg USB to Network Converter er kompatibel med både Windows og Mac og støtter hastigheter på opptil 100 Mbit/s.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no