Meny
28.02.2018

Nettbrett med termisk kamera

Det termiske bildebehandlingsprogrammet er utviklet av Panasonic og bygger på 20 års erfaring med hard- og software-løsninger for bedriftsmarkedet.

Med programvarealternativene Standard og Pro (sistnevnte krever ekstra lisens) kan brukerne måle høyde, opprette punkter, ta bilder og film, samt tilføye informasjon til bilder som for eksempel QR-koder. Bildene kan enkelt integreres med andre nettbrett fra Panasonic.

Fra +400 til -20
Det mikrotermiske kameraet har en oppløsning på 160x120, og kan måle et bildetemperaturområde fra 400 plussgrader til 20 minusgrader (pluss/minus fem grader).  
   Panasonic Toughpad FZ-M1 er basert på Windows 10 Pro og sjette generasjon Intel Core- eller Atom Core. Enheten har åtte timers batteritid og 16 timers batteritid med hot swap-batterier – batterier som enkelt kan byttes under bruk av enheten. Den er værbestandig, lesbar i sollys og kan betjenes ved berøring med hansker.

Vanntett ned til 180 cm
Panasonic Toughpad FZ-M1 kan konfigureres med tilvalg som strekkodeleser, serieport, 4G og Smartcard. Enheten er vanntett ned til 180 cm og IP65-sertifisert. I tillegg er den liten, lett og kompakt. Enheten er tilgjengelig nå, og det termiske kameraet vil være tilgjengelig på andre Panasonic-produkter senere i år.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no