Meny
07.02.2020

Nettbrett for eksplosive omgivelser

Dells nyeste Rugged-nettbrett er sertifisert for å tåle eksplosjoner.

I november lanserte Dell Technologies det letteste og kraftigste nettbrettet for røffe omgivelser. Nå fås Latitude Rugged 7220 også i en eksplosjonssikker utgave.
   Latitude 7220EX Rugged Extreme er utsatt for ekstreme tester for å sørge for at det tåler «alt». Det tåler temperaturer fra -30 til 62 grader celsius, fall fra over en meter, i tillegg til å være støv- og vanntett. Den nye versjonen er ATEX- og IECEx-sertifisert. Det betyr at det er designet for bruk i potensielt eksplosive omgivelser.
   - Som alle bransjer og industrier, må også landbruks-, produksjons-, samt olje og gass-sektoren gjennom en digital transformasjon. Det er et ønske – og ofte et lovpålagt krav – om å kontinuerlig modernisere utstyr, så ingeniører og arbeidere kan utføre jobben sin på en trygg og effektiv måte, sier salgsingeniør i Dell Technologies, Jon Rossland.

Sertifisert for hele verden

Fram til nå har Dells Rugged-enheter blitt designet med tanke på ekstreme temperaturer og risiko for fall. Men det er mange mennesker rundt omkring i verden som gjør livsfarlig arbeid hver dag. De har med brannfarlige materialer, gasser og brennbart støv som øker risikoen for farlige eksplosjoner. Forskere, ingeniører og arbeidere på oljeplattformer – for ikke å glemme de som opererer maskineri og de som er ansvarlig for å levere drivstoff til bensinstasjoner.
   Med både ATEX og IECEx-sertifiseringer har nettbrettet gyldige sertifiseringer for bruk over hele verden. Da blir det enkelt for brukere i for eksempel globale selskaper å anskaffe og rulle ut den samme plattformen på tvers av regioner.
   – Oljesektoren er i en prosess med å modernisere prosessene sine. Vi vet at det er etterspørsel etter et slikt nettbrett som et ledd i brede digitale transformasjonsprosjekter, også i andre sektorer enn olje og gass, sier Rossland.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no