Meny
20.10.2015

Neste generasjons støvpumpe

Instrumentcompaniet introduserer neste generasjons støvpumpe, Casella Apex2. Pumpen har mange nye funksjoner og fordeler og kan blant annet kobles opp med Bluetooth 4.0 og overvåkes fra Android-enheter med appen Airwave.

Man kan starte, stoppe, pause og sjekke status på pumpen ved hjelp av mobilen eller PC’en. Via appen kan man også sende øyeblikksdata sammen med bilde og notater direkte til en e-post adresse.
   Casella Apex2 er optimalisert på rundt 2l/min, flowen de fleste yrkeshygienikere måler på, noe som sikrer en bra mottrykksevne. Man trenger ikke lenger bekymre seg for begrensninger på batteritid. Apex2 har siste generasjons Li ion-batterier, og en batteriindikator i instrumentet viser nøyaktig hva som er igjen av tid til neste ladning.
   Casella Apex2 har en ergonomiske design, og instrumentet er IP65-klassifisert og beskyttet mot slag og fall takket være et avtakbart gummihylster. Det er innebygd en bevegelsesdetektor i instrumentet, slik at man kan se at brukeren har på seg instrumentet, og at man får en godkjent måling. Dersom noe er galt, prøver instrumentet å restarte automatisk. Casella har også gjort det mulig å låse instrumentet, slik at man ikke risikerer at noen tukler med det eller trykker på knappene ved et uhell.
   Instrumentet lagrer opptil 200 målinger, med tidsstempel, varighet, prøvetakningsvolum og bevegelse. Det leveres i tre forskjellige modeller. Den enkleste er uten Bluetooth og timere, og den mest avanserte har programmerbar timer.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no