Meny
09.03.2020

Neste generasjon termoskriver – TT431

HellermannTyton har nå lansert neste generasjon termoskriver TT431. Den er perfekt for bruk i de fleste segmenter for små- og mellomstore volumer.

Termoskriver TT431 og den medfølgende intuitive programvaren TagPrint Pro, er i følge produsenten en uslåelig kombinasjon.  
   En 4,3 tommer stor LCD-fargeskjerm og en intuitiv meny på mange språk, gjør det enkelt for brukeren å sette opp skriveren og produsere egne merker.

Nærmest lydløs

TT431 kan skrive ut enkeltsidig utskrift på forskjellige typer merkematerialer, opp til maksimum bredde på 105,7 mm. Merkematerialene det er snakk om er krympestrømpe, kabelmerker på rull, og et stort utvalg fargeetiketter.
Oppløsningen er 300 dpi, og sensorene over og under merkene sikrer at strekkoder, advarselssymboler, logoer og annen tekst, blir skarpe og presise.
Termoskriver TT431 er utstyrt med 256 MB RAM, og 50 MB minne. Skriveren kan nå en utskriftshastighet på opptil 150 mm/sekund. TT431 kan plasseres i nettverk og den har i tillegg tre USB-innganger for tilkobling av ekstrautstyr. Ekstrautstyret, perferator og kutter, kan med fordel brukes ved utskrift av krympestrømpe på rull.
Programvaren TagPrint Pro inneholder maler på alle HellermannTytons merkematerialer, og ved hjelp av Design Wizard er det enkelt å redigere og designe nye maler og etiketter. Her kan brukeren redigere tekst, symboler, bilder, strekkoder, serienummer og dato. Microsoft Excel filer kan enkelt åpnes direkte i programvaren, eller importeres i ASCII eller OBDC format.
   TT431 er så stillegående at den kan plasseres og benyttes overalt, også i kontormiljø.   
   Programvaren lastes ned fra internett etter at kjøp og registrering er gjennomført. http://www.hellermanntyton.com/site/downloads/software-and-drivers
   TT431 er tilgjengelig via alle de store norske elektrogrossistene.

Se også www.hellermanntyton.no

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no