Meny
02.10.2012

NEC lanserer MultiSync X401S

NEC Display Solutions Europe avduker sitt siste tilskudd i MultiSync-porteføljen.
X401S er en 40-tommers LCD-skjerm egnet for visning i det offentlige rom. Ved bruk av Edge LED-teknologi kombineres effektivitet og eleganse i et superslankt og lett design.

MultiSync X401S er spesielt egnet som informasjonskilde innenfor detaljhandel og for hektiske miljøer med mange mennesker, blant annet flyplasser, transportområder og kontrollrom. Den kan også integreres sømløst i interiøret. 

– Digitale offentlige skjermer blir stadig mer vanlig, og kravene til ytelse øker. Vår XS-serie svarer til kravene med kvalitet, holdbarhet og pålitelighet takket være NECs teknologi, erfaring og tidløse design, sier Henrik Breda, nordisk salgs- og markedsdirektør i NEC Display Solutions. 

Teknologien gjør skjermen slank og lett og enkel å integrere i plassbegrensede miljøer. Med programmerbar lyssensor justeres lysstyrken automatisk til lysforholdene. Det bidrar til å redusere strømforbruket, samtidig som innhold på skjermen forblir klart i miljøer der lyset endres. Funksjonene øker effektiviteten og reduserer strømbruket og driftskostnadene.

– Tykkelse og vekt gjør X401S enkel å håndtere. Den nye OPS STv2-inngangen gjør det mulig å koble til flere enheter i nettverket uten ekstra tilleggsutstyr. Dette, kombinert med gjennomgående god kvalitet og styringsfunksjonalitet, gir brukerne enkel betjening og god kontroll på skjermene som inngår i nettverket, sier Breda.

Skjermen produserer 700cd/m2 lysstyrke og har et matt refleksjonspanel. Bildekvaliteten kan også tilpasses og forbedres ytterligere med valgfri fargekalibrering. På denne måten blir blant annet logoer og bilder svært presise. Skjermen er også DICOM-kompatibel, som gjør at den kan brukes i medisinske sammenhenger.

MultiSync X401S støtter NECs varmestyringssystem som gjør det mulig for brukeren å overvåke og kontrollere varmen inne i displayet. Varmestyringen bidrar til å sikre pålitelighet og lang levetid ifølge produsenten. 

MultiSync X401S vil være tilgjengelig i løpet av oktober 2012. Den leveres med strømledning, VGA-kabel, brukermanual på CD-ROM og skjermbeskyttelse. Programvare for LAN-kontroll kan lastes ned gratis. NEC Display Solutions Europe tilbyr en treårig pan-europeisk tjenestegaranti som også inkluderer bakgrunnsbelysningen.

 

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no