Meny
07.02.2017

NEC Display Solutions setter ny standard for møterom

NEC Display Solutions lanserer InfinityBoard, en ny type interaktiv skjermløsning for moderne møterom.

InfinityBoard gir bedre samhandling og kan brukes til videokonferanser, kreative idémyldringer og interaktive presentasjoner, opplyse NEC i en pressemelding.
   Skjermene kommer med 4KUHD-oppløsning og i størrelsene 65” og 84”. Berøringsteknologien InGlass touch muliggjør både bruk av fingre og berøringspenner på skjermen.
   – Infinityboard er en plattformuavhengig løsning for samhandling med videokonferanse og digitale whiteboards. Interaktiviteten gjør at man trådløst kan dele innhold med andre enheter, og hensikten har vært å skape flere muligheter for partnere og kunder. InfinityBoard er en allsidig og fleksibel løsning som gir større forutsetninger for å skape mer produktive arbeidsmøter, uansett tid, sted, og på tvers av grupper, sier Erik Okstad som er teknisk spesialist og løsningsrådgiver for NEC i Norden. Han fortsetter: – Skjermstørrelsen gjør det mulig å skape, notere og presentere på berøringsskjermen, med rike muligheter for å importere og eksportere innhold via en egen applikasjon. For å støtte moderne arbeidsformer kan man ta i bruk fordelene fra NECs MultiPresenter, som støtter «bring your own devioce» (BYOD), slik at brukerne trådløst kan strømme innholdet fra sin PC, telefon eller nettbrett direkte til NEC InfinityBoard.
   Ved at systemet kjøres på Windows 10 kan brukerne jobbe i vante arbeidsverktøy og i kjente grensesnitt. Den modulære oppbyggingen gjør det enkelt å bytte ut høyttalere, kamera eller PC-er uten å måtte ta ned skjermen fra veggen. NEC opplyser at InfinityBoard er særlig egnet til videokonferanser som følge av den spennende kombinasjon programvaredrevet høyoppløselig Huddly-kamera med 120° visningsvinkel, høykvalitets høyttalere fra SEAS, og muligheten til å koble på en mikrofonløsning fra Sennheiser.
   De nye skjermene vises frem på ISE-konferansen in Amsterdam 7.–10. februar og vil være tilgjengelig i Norden fra mai 2017.

 

 

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no