Meny
31.08.2016

NCS Pre-terminert system: kutter svinn og installasjonstid

– Med NCS Pre-terminert system kan montører redusere installasjonstiden med 30–40 prosent. I tillegg reduseres svinnet med 15–20 prosent, sier salgs- og markedssjef Espen Jørgensen i Lanse 3-play as.

NCS Pre-terminert system ble lansert i mai, og Lanse 3-play har store forventninger til utbredelsen.
   – Markedet er opptatt av slike løsninger fordi det er med på å effektivisere installatørens hverdag. Tidsforbruket på installasjonene går kraftig ned samtidig som kabelmaterialforbruket reduseres kraftig, sier Jørgensen. Usikkerheten når det gjelder kostnader, blir også redusert når produktene er ferdig koblet. – Dette er en vinn-vinn-vinn-situasjon for bransjen.   
   Tilbakemeldinger fra testpiloter viser at systemet så langt har levd opp til sine forventninger.

20 års garanti
– Lanse 3-play tilbyr 20 års garanti på systemet. Produksjonen av Pre-terminerte systemer skjer på fabrikk i Norge, og dette bidrar til å redusere leveringstiden til våre kunder, sier Jørgensen. Han legger til at selskapet har sterke produsenter i ryggen som Telesafe og Draka.   
   – Vi leverer NCS Pre-terminert system i Klasse EA Kat. 6A. Det er enten terminert i begge ender eller på ene siden. Systemet følger NEK 700-standarden på kabling, leveres ferdig montert, merket og 100 prosent testet, sier Jørgensen. – Løsningen kan leveres etter kundens egne merkesystemer. Han legger til at systemet også er beregnet for utstyrskabling i datasentre.

Bestillingssystem
Lanse 3-play har et eget bestillingssystem med lengde, kabeltype, merking og sporing med unikt artikkelnummer.
   – Vi leverer 24 par kabel Kategori 7 S/FTP, patchboks 6xRJ45 Kategori 6A og 19” patchpanel for 4 patchbokser. Patchboksene til NCS er klargjort for montering i panel og gulv, tak eller føringsvei, sier Jørgensen. Våre spesiallagede patchbokser klikkes enkelt i panel som forenkler installasjonen og kablingen. Vi har et stort utvalg av Pre-terminerte systemer for både kobber og fiber.

Kvalitetskontroll
Lanse Service Senter bistår med løsninger som sikrer kvalitetskontroll både før, under og etter installasjonen.
   – Vi tilbyr autorisasjon, opplæring, kompetansehevende kurs og montørhåndbok, avslutter Jørgensen.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no