Meny
27.02.2015

Motorola lanserer smarttelefonen Moto E

Motorola lanserer nye Moto E, en smarttelefon spekket med funksjoner til en svært hyggelig pris.

Selskapet sier dette om den nye lanseringen: «Vi lever i en verden der tilgang til nye opplevelser og informasjon bare er et tastetrykk unna. Motorola ønsker å gi flere mennesker enklere tilgang til dette. Det finnes millioner av mennesker som ennå ikke har sluttet seg til smarttelefonrevolusjonen. Tilgang til mobilt nett bør være et valg og ikke et privilegium. Derfor lanserer Motorola Moto E, smarttelefonen for alle som er på jakt etter en god mobil til en rimelig pris. Moto E er nå tilgjengelig med 4G LTE speed1, en 4,5-tommers qHD-skjerm, front mot kamera, den siste Android-programvaren (Lollipop) og enda flere tilpasningsmuligheter. Vi tok en allerede stor smarttelefon og paret den med det beste nettverket i verden. Med nye Moto E kan du surfe på nettet, streame musikk, spille spill og se video med 4G LTE-hastighet.»

Gjør mer på kortere tid
Nye Moto E kommer med en kraftig Qualcomm Snapdragon-prosessor med en 1,2 GHz quad core-CPU og avansert grafikk. Det betyr at man raskt kan skifte mellom favorittprogrammer eller lytte til musikk samtidig som man surfer på nettet.
   Med et 5-megapiksel kamera på baksiden og forsiden av telefonen egner nye Moto E seg for selfies og videosamtaler med venner og familie. De som ønsker å gi telefonen en ekstra touch, kan velge mellom fargerike Motorola Bands eller deksler for beskyttelse mot riper og søl. Telefonen er dessuten utstyrt med et 2390 mAh-batteri, slik at man kan bruke telefonen aktivt gjennom dagen uten å lade den.
   Motorolas Quick Capture-funktion gjør det lett å aktivere kameraet uten å bruke skjermen eller menyen. Når man har Moto E i hånden, rister man håndleddet to ganger, og så starter kamera-app’en. Hvis man vil ta en selfie, trenger man bare å rise håndleddet igjen for å skifte til kameraet på forsiden av telefonen.

Android Lollipop
Nye Moto E er utstyrt med Android Lollipop, den nyeste versjonen av verdens mest populære mobile operativsystem. Telefonen gir tilgang til Moto Display for varslinger og oppdateringer uten avbrudd og Moto Migrate for rask og enkel overføring av kontakter, bilder og videoer til telefonen.

Nye Moto E blir nå lansert i 40 land i Nord-Amerika, Latin-Amerika, Europa og Asia, og vil være tilgjengelig i Norge i slutten av mars.

 

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no