Meny
14.08.2023

Motorola inngår samarbeid med Microsoft for å skape nye produktivitetsfunksjoner til ThinkPhone

Lenovo ThinkPhone by Motorola, en smarttelefon som er utviklet for bedriftskunder, får nye produktivitetsverktøy. Motorola og Microsoft kunngjør to nye funksjoner for ThinkPhone-brukere som de kan bruke til å jobbe hvor som helst: helintegrert støtte for nettskyfunksjonene i Windows 365 og Push To Talk-integrering med Walkie Talkie-funksjonen i Microsoft Teams.

Windows 365 og Teams Walkie Talkie-funksjoner er nå tilgjengelige for bedriftskunder

Få komplett PC-funksjonalitet med ThinkPhone og en Window 365 nettsky-PC

Windows 365 kombinerer ytelsen og sikkerheten til Microsofts skytjeneste med fleksibiliteten og brukervennligheten til en PC. Motorola integrerer disse funksjonene i ThinkPhone, slik at du kan ta med deg en fullblods nettskybasert PC i lomma. ThinkPhone-brukere kan benytte Windows 365-integreringen og strømme Windows5 direkte fra ThinkPhone til en større skjerm ved å koble den til via USB-C®-kabel3 og bruke tastatur og mus4 via Bluetooth®.

Kundene kan dessuten bruke ThinkPhone ved å koble den til en hvilken som helst Lenovo-skjerm for å skape brukeropplevelsen til en komplett Windows-PC. Denne funksjonaliteten gir brukerne fleksibiliteten som kommer med å jobbe hvor som helst med fullstendig produktivitet, og lar dessuten IT-avdelingene modernisere forutsetningene og redusere kostnadene.

Det er enkelt å holde kontakten med kolleger via Walkie Talkie-funksjonen i Microsoft Teams

ThinkPhones velkjente Red Key-knapp gjør alt enklere. Med to trykk kan brukere integrere telefonen og PC-en sømløst ved hjelp av Think 2 Think-tilkobling. Brukervennligheten med ThinkPhones Red Key utvides med integrering i Walkie Talkie-appen i Teams. Ved å raskt programmere Red Key til å åpne Walkie Talkie kan brukere kommunisere med øyeblikkelig push-to-talk (PTT). Denne funksjonen integrerer Red Key med Walkie Talkie-appen i Microsoft Teams6, slik at det blur enkelt å kommunisere øyeblikkelig med Teams-kanalene.


Uovertruffen bedriftsbruk med ThinkPhone

Med ThinkPhone har kundene et komplett utvalg av sikkerhets- og støttefunksjoner som gir avansert beskyttelse og full administrerbarhet med støtte fra ThinkShield, Lenovos uovertrufne sikkerhetsplattform med grunnleggende sikkerhetsretningslinjer, funksjoner, spesialisert maskinvare, programvare og prosesser som hjelper deg med å sikre enheten.

De utmerkede egenskapene til ThinkPhone begrenser seg ikke til sikkerheten, men omfatter også den luksuriøse og slitesterke designen. Siden den er laget av Aramid-fiber, som er sterkere og lettere enn stål, med en aluminiumsramme og Gorilla® Glass Victus™, er den sterk nok til å oppnå undervannsbeskyttelse i klasse IP68¹ og oppfyller MIL-STD-810H²-testenes krav til slitestyrke.

Tilgjengelighet

Windows 365-støtten via Moto Connect og Walkie Talkie-funksjonen i Microsoft Teams vil bli tilgjengelig til Lenovo ThinkPhone by Motorola i løpet av de neste ukene. Walkie Talkie-appen er allerede inkludert i Teams-lisensen for frontlinjearbeidere.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no