Meny
29.11.2023

Motorola Solutions utvider den mobile videoporteføljen med et LTE-basert kroppsbåret kamera

Nye V500 direktestrømmer video og viser posisjonen i sanntid for økt bevissthet, sikkerhet og effektivitet

– I dag presenterte Motorola Solutions (NYSE: MSI) det nye LTE-baserte kroppsbårne kameraet V500. Kamerat er det nyeste tilskuddet til selskapets videoprodukter som gir nødetatene tilgang til video og posisjonsinformasjon i sanntid for bedre situasjonsforståelse for å ta raske og riktige beslutninger. V500 gjør det mulig for nødetatene å sende video og posisjonsdata direkte til kontrollrommet, noe som forenkler situasjonsforståelsen og forbedrer responstiden. Etter at en nødsituasjon er løst, forenkler V500 prosessen med å håndtere opptakene ved å overføre dem via LTE-nettverket.

Jeremiah Nelson, konsernvisepresident for respons, rapportering og bevis i Motorola Solutions, understreker at frontlinjepersonell jobber under stressende og krevende situasjoner som krever full oppmerksomhet. – V500 gir kontrollromspersonell "øyne" på stedet, slik at de kan dokumentere situasjonen og forstå den bedre for å sende riktig hjelp. Det nye kameraet gir også fordeler for alle fra IT-teknikere til de som jobber med bevis, ved å gi øyeblikkelig tilgang til opptakene og muligheten til å administrere kameraene fra hvor som helst.

Det kroppsbårne kameraet støtter både høykvalitets video- og lydopptak, og har også en valgfri funksjon for før- og etteropptak, slik at hver interaksjon fra start til slutt registreres. I likhet med andre produkter i Motorolas mobile videoutvalg, bruker V500 VideoManager-programvaren for sikker håndtering, lagring og deling av bevis, enten lokalt eller i skyen. Kameraet integreres også med Motorolas teknologiske økosystem, inkludert radiokommunikasjon, videokameraer i bilen, kontrollromløsninger og Holster Aware Bluetooth -sensorer som automatisk aktiverer opptak og direktestrømming hvis for eksempel en politibetjent trekker våpenet.

Motorola Solutions mottok nylig prisen 2023 Global Product Leadership Award for det globale markedet for kroppsbårne kameraer fra analysefirmaet Frost & Sullivan. Etter en grundig vurdering ble det konkludert med at Motorolas løsninger overgår konkurrerende produkter.

Elisabeth Whynott, analytiker hos Frost & Sullivan, understreker at kroppsbårne kameraer er essensielle verktøy for bevisførsel og transparens, og forventer at bruken av dem vil fortsette å øke.

– Motorolas kostnadseffektive kroppsbårne kameraer er enkle å bruke og integreres sømløst med eksisterende teknologi for offentlig sikkerhet.

Motorola Solutions fortsetter å investere betydelig for å utvikle avanserte produkter og løsninger for videosikkerhet og digital bevisførsel, slik at bedrifter og organisasjoner over hele verden kan dra nytte av mest mulig informasjon for å ta gode beslutninger.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no