Meny
23.03.2024

Motek lanserer Hilti EXO T-22 verktøykran: Et revolusjonerende produkt for byggebransjen

Hilti, verdensledende leverandør av profesjonelle verktøy og teknologiske løsninger, lanserer nå Hilti EXO T-22, designet for å gjøre arbeidet lettere og mer behagelig. Denne innovative løsningen endrer måten man utfører tunge og gjentatte oppgaver på arbeidsplassen.

Hilti EXO T-22 verktøykran er spesielt utviklet for å redusere tretthet og belastning i overkroppen under repeterende oppgaver fra hofte- til hodehøyde. God arbeidsergonomi er avgjørende for å unngå muskel- og skjelettplager, og EXO T-22 er en effektiv løsning for å unngå dette.

«Vi er stolte av å være de første i verden, i tillegg til USA, som tar i bruk denne teknologien fra Hilti. Vi ser frem til å tilby kundene våre et verktøy som ikke bare forbedrer effektiviteten, men også bidrar til økt trivsel på arbeidsplassen,» sier Sindre Dyb, produktsjef hos Motek.»

Slik fungerer den

EXO-T-22 omfordeler kontinuerlig og automatisk verktøyvekten til hoftene mens man jobber. Systemet har motoriserte trinser som er kontrollert av en intelligent programvare. Resultatet er at meisel- og borhammere opp til 17 kg føles nesten vektløse. Det gjør at man kan jobbe mye mer komfortabelt og med bedre holdning når det skal gjøres oppgaver i hofte- til hodehøyde.

Maksimal produktivitet

Det kan være en utfordring å finne folk til å utføre tungt arbeid som meisling og repeterende boring. Fordi EXO-T-22 gir praktisk talt vektløs håndtering av verktøy, bidrar den til at flere kan gjøre slike jobber. Det kan også brukes tyngre verktøy som bidrar til å øke hastigheten og effektiviteten. EXO T-22 gir opptil 30 % raskere gjennomføring av anstrengende arbeidsoppgaver, fordi du man kan jobbe med større presisjon.

EXO T-22 bruker Nuron-batterier.

Oppsett og bruk

EXO T-22 festes til kroppen som en tursekk, justeres enkelt med hofte- og skulderstroppene, og verktøyet plasseres i en av de robuste verktøyholderne. Den integrerte fjernkontrollen gir brukeren full kontroll.

Selskapene som investerer i Hilti EXO T-22 vil ikke bare oppnå økt produktivitet, men også sikre bedre arbeidsforhold for de ansatte. Motek tilbyr hjelp og opplæring for å maksimere nytteverdien av dette innovative verktøyet.

EXO T-22 festes til kroppen som en tursekk og verktøyet plasseres i en av de robuste verktøyholderne.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no