Meny
16.03.2015

Mosefritt tak med enkelt gjør-det-selv-system

Med det nye Tak GTi-systemet kan du enkelt rengjøre taket og fjerne mose og annen skjemmende tilgroing.

Tak og takrenner med flekkvis mose- og algevekst gir gjerne et skittent inntrykk som preger hele huset. Tak GTi-systemet er en ny metode for rengjøring av tak som er utviklet av Nelson Garden. Nå kan villaeiere enkelt få bukt med problemet selv, uten å behøve å klatre opp på taket. Systemet er skånsomt selv for ømtålige taksteiner som ellers risikerer å bli ødelagt av kraftig høytrykksvasking.
   Systemet består av en spesialutformet takskrape, et teleskopskaft, en skuffe for takrennen samt Tak GTi, et langtidsvirkende rengjøringsmiddel som gjør at ny tilgroing ikke får feste på taket.
   Hvis du rengjør taket utelukkende ved å spyle med rengjøringsmiddel, er risikoen stor for at det raskt begynner å gro ny mose på den gamle, døde mosen og innsatsen har vært forgjeves. Risikoen er spesielt stor der det er tykke lag med mose i kombinasjon med svak takhelning. Skraper du bort moselaget og annen tilgroing før behandling med Tak GTi, holder det rengjorte taket seg pent vesentlig lenger uten ny tilvekst, ifølge leverandøren.
   Takskrapen har profiler som passer til forskjellige typer bølget betongtakstein, en riflet kant som brukes til å løsne vanskelige mosepartier og en rett kortside som skraper helt rent i kriker og kroker. Teleskopskaftet kan reguleres fra 1,4 til 3,4. Når taket er skrapt rent og spylt av, og takrennene er rene etter bruk av spesialskuffen med en bøyelig del som gjør at du kommer til på vanskelige steder, behandles taket med rengjøringsmiddelet. Vannslangen koples til Tak GTi-injektoren, og med fullt vanntrykk kan taket spyles med rengjøringsmiddelet. Hele prosedyren er enkel å utføre, og jobben er unnagjort på noen få timer.

Kilde: perpr.no

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no