Meny
09.11.2012

Morten Engebretsen AS lanserer Falper baderomsmøbler

I 50 år har den norditalienske produsenten Falper vært dedikert til kvalitet og nyvinnende design. Baderomsmøbler og -belysning, servanter, badekar og speil med kontemporært formspråk har sørget for Falpers ikonstatus i Europa. Nå lanseres endelig disse produktene i Norge.
Falper har i en årrekke samarbeidet med velkjente designere som Naghi Habib, Paola Navone, Ludovica e Roberto Palomba, Giovanna Talocci og Michael Schmidt.  Hver av disse designerne har fått sette sine særpreg på Falpers ulike serier; noen i myke og organiske former, andre med klarere og mer minimalistiske linjeføringer som fremhever funksjon og renhet.

Materialer
Moderne materialer som cristalplant og ceramilux gir fantastisk lød og finish og en stor kunstnerisk frihet til designere.  Produktseriene fra Falper er for det meste utformet i et av disse to materialene og appellerer sterkt til forbrukere med en bevisst holdning til systemløsninger og design, og som er kompromissløse til kvalitet. 

Til skuffer, skap og andre innredninger bruker Falper massiv eik og enkelte andre tresorter.  Alt kan leveres i Farrow & Ball farger eller andre fargekoder kunden måtte ønske.  Falper produserer også en rekke servanter og badekar utskåret av hele marmorblokker.

Falper og KWC
På Salone de Mobile-messen i Milano i april lanserte den sveitsiske blandebatteriprodusenten, KWC et markedsføringssamarbeid med italienske Falper.  Begge merkevarene anses som fremragende trendsettere. Begge legger stor vekt på kvalitet og teknologiske muligheter i sine produktutviklinger, og begge produsentene har vunnet utallige internasjonale designpriser med sine unike og innovative design.  Falper er synonymt med italiensk design, KWC står for sveitsisk kvalitet par excellance. 

Som eneforhandler av KWC i Norge er Morten Engebretsen AS stolt av å kunne representere Falper på det norske markedet overfor profesjonelle aktører og forhandlere.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no